11 de desembre 2006

ESTANISLAU VERDET ES PRESENTA (LLEFIÀ, NORD ENLLÀ) I EN JACQUES TATI TORNA DE LA GRAN BRETANYA

Tres pinzellades per començar la setmana i per recapitular els darrers dies de pont constitucionalista. Primerament, Estanislau Verdet: el mag del lletgisme, l'arxiver del lletgisme, l'artista. Visita Ràdio Premià Sound System (95.2 fm i a la web de la ràdio premià es pot escoltar i descarregar). El messies del lletgisme compareixerà davant dels micros aquest dimarts 12 de gener a les nou del vespre. Consulteu més dades sobre l'event a http://www.stereo2soundsystem.blogspot.com , i ho podeu fer ara mateix i aquí mateix.

L'estada a Anglaterra del propietari d'aquest blog es pot sintetitzar (Moog!) amb quatre electro-ratlles com ara: Brighton, després de sis visites, continúa edificant la memorabilia anunciada pel film Quadrophenia (la foto en blanc i negre mostra els protagonistes reals dels enfrontaments entre mods i rockers de l'any 64). Suporten el pas del temps, dignament, les botigues de vinils (Borderline Records), de roba Mod (Jump the Gun), un autobus de línia urbana denominat The Who i diversos establiments dedicats a la memorabilia 60's. A la veïna localitat pescadora de Hastings es menja el millor fish&chips del món (ho sento per el Ferran Adrià i els papanates que l'adoren per decret. Prefereixo l'oli, les taques, la cervesa tèbia i el peix a/rrebossat). Evidenment, la cuina no és el meu fort.

Una nova incursió a Londres em confirma que Sounds of the Universe és la meva botiga preferida de discos (i possiblement del col·lectiu radiofònic Stereo2). És la seu de Soul Jazz Records, està a l'interior del Soho i allí, entre vinils i cd's, entre posters i samarretes, es respira un especial aroma de naftal·lina sonora (la fotografia mostra l'exterior d'aquesta narcosala sònica).

Acotació política: La tensió post-11s està convertint els aeroports anglesos en un paisatge digne de Terminator (almenys per la disposició, material i aspecte dels cossos de seguretat).

Darrera hora: El dictador Pinochet ha mort confortablement

estirat al seu llit.

Memòria històrica internacionalista, cliqueu el següent blog:

http://www.premiademarx.blogspot.com

16 comentaris:

Anònim ha dit...

després de veure el 30 minuts amb els cuiners fent d'embaixadors del pais dels restaurants, em van venir ganes de fotrem una sardina de llauna amb ketchup i una coca cola deconstructora, collonets!

Anònim ha dit...

fora els mods i visquin el rockers!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

Hola PELVIS!
Recorda una escena de Quadrophenia que mostra Jimmy, l'heroi Mod de la peli, en franca companyonia amb un amic rocker a la dutxa, després d'haver rivalitzat a crits una cançó de The Who i una altra de Bill Haley, respectivament.

Anònim ha dit...

vas fer remeining?

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

remeining amb London Pride, the best!

Anònim ha dit...

un gran programa per un gran artista el tiu Estanislau aquest molón

Anònim ha dit...

Estanislau Verdet pregoner de la festa major 2007, passa-la!

Anònim ha dit...

Ei, que us vaig poder escoltar al cotxe fins a Mataró. De tant en tant hi havai alguna interferència però va ser una grata sorpresa llef!

Anònim ha dit...

He fet un tomb pels teus blogs, em semblen bastant collunuts i a més m'agrada la linia ideológica.

Salut

www.ifoughtthelaw.blogia.com

Anònim ha dit...

coses amb sentit. un blog com pocs el teu.

Anònim ha dit...

ESTANISLAU VERDET PREGONER FESTA MAJOR DEL 2007 (SI NO HO IMPEDEIX L'AUTORITAT)

Anònim ha dit...

[url=http://4moneymaker.net/] Hi! I like this place. A lot of nice design. Thank you, I think to stay here 4 a long time [/url] [color=#ffffff]

Anònim ha dit...

There is no time limit in internet casinos and you can enjoy your online gambling for hours. vpn no driver installed

Anònim ha dit...

Narrowminded would have much trouble, while broadminded would have the riches of wisdom. vpn protection

Anònim ha dit...

He does this just to make you remember you are not marrying a wrong man. You must publish your creation within the library after licensing music as it will only be the proof that your music genuinely belongs to you. vpn router software. Since brochures have a limited space, you should always present first what makes your products different and more distinguished than the rest. After the scientific and technological progress, most diseases can be treated, the ritual similar to exorcism ritual practices is also gradually becoming towards the extinction., configurazione rete vpn. Comprehensive backpacker travel insurance should also provide a personal liability cover in case you accidentally injure or cause damage to a third party. emule bajar musica

Anònim ha dit...

The company should focus on the positive attributes of their syrups and the values that their syrups add to people’s lives. smb protocol overview. How many of you will be able to write something you dislike? proxy ca