17 de juliol 2006

SARDINES, TOUR DE FRANÇA, TARIJA, DIGNITAT I LLETGISME

Resum/telex: Un cap de setmana intens. Comentaris sobre la Festa de la Coali (la tradicional “sardinada&graellada” del divendres postFesta Major de Premià). Van passar un centenar de persones. Una fotografia d’una part de la societat d’esquerres premianenca. Veterants psuqueros com en Sòria, l’Osorio, en Tomas, el José María i molts més. Joves actius i musicals. L’actiu d’una Coalició que creix, es multiplica i prepara la campanada autonómica i municipal. Forts davant les amenaces del populisme quotidà. Forts davant els Harry Potters locals que ho critiquen tot i no aporten cap sol·lució. La Coali funciona! I encara més, la Dolors Camats, dipudada i amiga de la Coali, ens anima i seguim les seves paraules: “donarem la campanada”. D’esquerres, ecologistes, rojos i verds! Gent variada i en creixement. Benvinguda al nucli de joves d’EUIA que ben aviat es constitueix a Premià de Mar. Incrementem el roig! Ambient de festa i companyonia. Apunt musical: dj’s amb soul, funk, latin i rareses. Bé per en Miquel Sabater i en Guillem! Molta Jamaica a la platja, soul tradicional i un toc emotiu quan es tanca la nit amb Te Recuerdo Amanda, Victor Jara imprescindible i epidèrmic. Molt bé Miquel!

Tour de França 2006: Jacques Tati no es treu la gabardina ni per mirar la tele...Oscar Pereiro és el lider, groc i sorprenent. En ciclisme no hi ha dubtes identitaris, sempre he vibrat amb els espanyols.

Canviant de tema, l’associació premianenca Mou-te per Tarija va celebrar la seva festa anual, un sopar bolivià amb sound system i un ambient magnífic a la Plaça Nova. Motiu: renovar els seus suports a la solidariat concreta (no verbal) i a la cooperació (no burocràtica, sinó econòmica) a la ciutat indigena de Tarija (Bolivia). La Bolivia de l’Evo Morales (per molt que pesi als apologistes del capitalisme). Referència premianenca: el portaveu de l’entitat s’adreçava als assistents amb un “bona nit a tothom, no tenim microfon, el govern municipal ens ha tret la subvenció”, sense comentaris.
En Vicenç i l’Àngels marxen a Turquia. Bones vacances. Vivenç: tota la solidaritat dels teus companys i companyes en temps d’atacs i trifulques. Salut Vicenç! Bon viatge.

Eppp!!!! Les botiques de discos ja distribueixen el disc de l’Estanislau Verdet. Compreu-lo, No el busqueu a la xarxa. Compreu-lo! Adquiriu lletgisme.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

jo hi vaig anar a la sardianda i vaig veure una gent que no abaixa el cap

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

JAUME EL NOI:
Tinc una perla patètica per explicar-li sobre un amic comú... tindrem que reactivar la comissió de la dignitat, en parlem per email....

Anònim ha dit...

Hola a tohom! Celebro que la jornada nocturna anes tan be. Que els de Tarija no tinguessin micro es una metafora del que esta passant a Premia, oi? Ah, llibreries de San Fran: estanteries plenes de pagines sobre el terrorisme de Bush arreu del planeta: llibres sobrecentre i sudamerica, l'africa i asia. Ara projecten un documental sobre la revolucio verda, amb l'Al Gore donant suport. Debats sobre la manca d'etica i escrupols per mantenir un aliat ferm a Orient Mitja girant l'esquena a la gent massacrda. Debats sobre com reconduir el benestar social als USA. La cosa promet pero despres hi ha la part fotuda dels USA: un munt de veterans del Vietnam sense sostre i molta gent demanat diners, menjar o aigua pels carrers. La majoria son afroamericans. Pau Vodabaixa: moltes felicitats i continui fent musica, siusplau. Una abracada!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

A TONI:

VISITAT CITY LIGHTS, EL BRESSOL DEL BEAT!
SALUT I ESQUERRA INTERNACIONAL I ANGLOSAXONA!

Anònim ha dit...

avui he vist en Farlinghetti a City Lights. M'ha signat un llibre. despres he anat amb dos nois coneguts a l'hostal i hem descobert un mural enorme sobre chiapas a una de les parets de la city lights. els democrates tvolen vanviar la seva nacio. es un pas endavant. un peto a tots i totes!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

en FERLINGHETTI???? ENCARA ÉS VIU??? TINC UN EXEMPLAR MOLT VELL DEL "COCKNEY ISLAND OF THE MIND", i encara traspua revolta i psicodel·lia combinades!!!! salut Ms. Tony!

Anònim ha dit...

viu, i caram com puja les escales! per cert, aqui hi ha unmunt de gent fent ciclisme, i molta noia rossa sobre la bicicleta, jeje. ah, envia'm info sobre "l'amic comu" a qui li volen fer perdre la dignitat. salutacions. BOOKS, NOT BOMBS!!!